Urban Titu va fi retrasă din Liga a treia

Urban Titu va fi retrasă din Liga a treia

În primele cinci etape ale Ligii 3, Urban Titu a înregistrat tot atâtea înfrângeri, având un golaveraj dezastruos: 2-18. Clubul dâmboviţean se află pe ultima poziţie în clasamentul Seriei a 3-a, iar în precedentele două ediţii ale Ligii 3 a retrogradat, însă a fost reprimită în campionat de FRF, deoarece nu a avut suficiente echipe să completeze cele cinci serii.

Conducătorii clubului ACS Urban Titu au luat decizia de a retrage echipa din campionatul Ligii 3 şi de a o desfiinţa, asta după ce în primele cinci etape din noul sezon a înregistrat tot atâtea înfrângeri, iar în ultimul meci a pierdut cu 0-8 în faţa Concordiei Chiajna II, partidă care a şi dus la bănuielile că jucătorii nu şi-au apărat corect şansele.

Vineri, de la ora 17:00, Urban Titu ar fi trebuit să întâlnească pe teren propriu pe SC Popeşti Leordeni, însă meciul nu va mai avea loc, deoarece clubul va fi retras din campionat. Rezultatele înregistrate până acum vor fi anulate, iar în fiecare etapă rămasă din acest sezon va sta câte o echipă.

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.